Puree ziemniaczane z białym pieprzem, porem i czosnkiem

Puree ziemniaczane z białym pieprzem, Por, i czosnek może być tylko przystawka szukasz. Na 41 centów za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 5G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 153 kalorie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odebrać masło, ząbek czosnku, sól i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. To będzie hit w Twoim Święto Dziękczynienia wydarzenie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia not so excellent spoonacular score of 39%. Spróbuj Puree Ziemniaczane Z Czosnkiem, Mascarpone I Karmelizowanymi Porami, Bennigan ' s Garlic puree Potatoes-łatwo jest zrobić puree czosnkowe, oraz Puree Z Białej Fasoli I Kalafiora Z Porami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ziemniaki umieścić w rondlu; przykryć wodą. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień i dusić 20 minut lub do miękkości.
Odcedzić; odstawić ziemniaki na patelnię.
Podgrzać dużą patelnię nonstick na średnim ogniu. Patelnia z natryskiem do gotowania.
Dodać por i czosnek; gotować 2 minuty lub do miękkości, mieszając od czasu do czasu.
Dodać mleko i masło do ziemniaków; ubić mikserem na średniej prędkości, aż będzie gładka. Wymieszać z porem, solą i pieprzem.