Puree Ziemniaczane Pecan Fudge
Puree ziemniaczane Pecan Fudge jest bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i wegetariańskie przepis z 77 porcjami. Na 8 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 34 kalorie, 0g białka, oraz 2G tłuszczu. Mieszanka ziemniaków, ekstrakt z wanilii, sól i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. To będzie hit w Twoim Święto Dziękczynienia wydarzenie. To jest przynoszone do Was przez smak domu. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 8%. Ta partytura jest do poprawy. Podobne przepisy to Puree słodkie ziemniaki z Klon Pecan pralinki polewa, Słodkie ziemniaki Pecan Pie pączki z pieczonym Pecan Crunch, oraz Pecan Fudge Pie.
Instrukcje
Linia A 11-in. x 7-po. patelnia z folią. Folię posmarować 1 łyżeczką masła; odstawić. W ciężkim rondlu na małym ogniu roztopić czekoladę i pozostałe masło; odstawić.
W dużej misce, połączyć tłuczone ziemniaki, wanilia i sól. Stopniowo ubijaj w cukrze cukierniczym, aż będzie gładka. Wymieszać z orzechami pekan i mieszaniną czekolady.
Rozprowadzić na przygotowanej patelni. Przechowywać w lodówce przez 1 godzinę lub do firmy.
Używając folii, wyciągnij krówkę z patelni. Folię należy wyrzucić.
Pokroić krówkę w 1-in. kwadraty. Przechowywać w szczelnym pojemniku w lodówce.
Wyjąć z lodówki tuż przed podaniem.