Puree Ziemniaczane Olé
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj puree ziemniaczanego Olé. Ten bezglutenowy przepis służy 8 i kosztuje $1.1 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 229 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz ser cheddar, margarynę, wodę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Święto Dziękczynienia. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 17 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 42%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Staromodne puree ziemniaczane-zrób domowe puree w domu, łatwo to zrobić z tym, Bennigan ' s Garlic puree Potatoes-łatwo jest zrobić puree czosnkowe, oraz Kolejny Mock puree ziemniaczane (puree kalafiorowe) - low Carb dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać piekarnik do 218°. ziemniaki zrobić zgodnie z zaleceniami na opakowaniu na 2 torebki (8 porcji), używając gorącej wody, mleka i margaryny. Wymieszać w 3/4 szklanki cebuli.
Rozprowadzić mieszaninę w 2-ćwiartkowym naczyniu do pieczenia.
Salsę posmarować serem. Top z oliwkami i pozostałą cebulą.
Piec odkryte 3 do 5 minut lub aż cebula będzie złoty.
Podawać ze śmietaną i kolendrą.