Puree Ziemniaczane Jabłkowe Adamsa

Puree Ziemniaczane Jabłkowe Adamsa
Puree Ziemniaczane z Jabłkami Adamsa może być właśnie dodatkiem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera około 8 g białka, 15 g tłuszczu i łącznie 392 kalorie. Za 1,08 USD za porcję ten przepis pokrywa 16% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest przeznaczony dla 6 osób. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i kup pół na pół, ząbki czosnku, świeżo mielony pieprz i kilka innych rzeczy, które przygotujesz dzisiaj. Będzie hitem na Twoim przyjęciu z okazji Święta Dziękczynienia. Jest to dobra opcja, jeśli jesteś na diecie bezglutenowej i lakto ovo-wegetariańskiej. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy, że ten przepis zasługuje na łyżkową ocenę 55%. Ten wynik jest całkiem niezły. Szarlotka z hrabstwa Adams, puree ziemniaczane z jabłkami i całodniowa pieczeń wieprzowa, pikantny chutney jabłkowy, puree z cytrusowych słodkich ziemniaków, smażony boćwina są bardzo podobne do tego przepisu.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
2
Włóż ziemniaki do dużego garnka i zalej zimną wodą na głębokość 1 cala. Doprowadzić wodę do wrzenia na dużym ogniu, dodać sól do smaku i gotować, aż ziemniaki będą miękkie, około 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
3
W międzyczasie uformuj łódkę z folii aluminiowej i dodaj ząbki czosnku. Dopraw solą i pieprzem do smaku, skrop oliwą. Uszczelnij folię i piecz, aż czosnek będzie ładnie skarmelizowany, około 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
4
Podgrzej pół na pół w małym rondlu na małym ogniu, aż będzie gorące.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
5
Odcedź ziemniaki i włóż je z powrotem do garnka. Ciepło z garnka będzie nadal powodować wysuszanie ziemniaków.
Składniki, których będziesz potrzebować
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
6
Dodać pół na pół, masło, prażony czosnek i zmiksować. Dodać jabłka i doprawić do smaku solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Cienkie Plasterki Pikli Koperkowej Typu DelikatesowegoCienkie Plasterki Pikli Koperkowej Typu Delikatesowego
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
7
Przełożyć do miski i podawać.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
TrudnośćTwardy
Gotowe W40 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia9
Magazyn