Puree ziemniaczane i pasternak z karmelizowaną cebulą i serem pleśniowym

Puree ziemniaczane i pasternak z karmelizowaną cebulą i serem pleśniowym może być tylko przystawką, której szukasz. Na 77 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegetariański przepis ma 174 kalorie, 5G białka, oraz 4G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8. Jest idealny do Święto Dziękczynienia. Udaj się do sklepu i odbierz pieczone ziemniaki, ser, cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis od Epicurious ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 68%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Puree Ziemniaczane I Pasternak Z Karmelizowaną Cebulą I Niebieskim C, Puree Ziemniaczane Z Karmelizowaną Cebulą, oraz Karmelizowana cebula w puree ziemniaczanym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Olej ciepła w dużej patelni overhigh ciepła; zmniejszyć do średniego.Cebulę gotować z cukrem i solą, mieszającokazalnie, aż cebula zbrązowieje, 20 do 25 minut.
Dodaj kilka łyżek wodyjak gotujesz, aby cebula nie kleiła się lub nie paliła. Napełnić średni zapas zimną wodą.
Dodaj ziemniaki iprzycinki; doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu.Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu, aż ziemniaki i pasternak są przetargu widłowego, 20 do 25 minut, a następnie odcedzić. Ubij 1/4 pasternaku ziemniaczanego i 3 uncje bulionu w mieszance z mikserem elektrycznym na średniej prędkości, aż będzie gładka. Powtarzaj, naprzemiennie między mieszaniną ziemniaczano-pasternakową i mięsem, dopóki nie włączysz wszystkiego. Złożyć cebulę, ser i tymianek, i służyć.