Puree ziemniaczane i pasternak

Puree ziemniaczane i pasternak
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj puree ziemniaczanego i pasternaku. Jedna porcja zawiera 167 kalorii, 3G białka, oraz 6G tłuszczu. Ten przepis służy 4. Na 43 grosze za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz pół na pół, sól koszerna, pasternak i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Święto Dziękczynienia. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 33%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Puree Pasternakowe I Ziemniaki, Puree Pasternakowe i ziemniaki, oraz Puree Pasternakowe i ziemniaki dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Pasternak i ziemniaki umieścić w rondlu i przykryć wodą. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień, i gotować 10 minut lub do bardzo przetargu.
Składniki, których będziesz potrzebować
PasternakPasternak
ZiemniakZiemniak
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Odcedzić i wrócić do patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Dodaj pozostałe składniki; zacieru z masher ziemniaków do pożądanej konsystencji.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZiemniakZiemniak
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Masher ZiemniaczanyMasher Ziemniaczany
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia4
Magazyn