Puree ziemniaczane i pasternak
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj puree ziemniaczanego i pasternaku. Jedna porcja zawiera 167 kalorii, 3G białka, oraz 6G tłuszczu. Ten przepis służy 4. Na 43 grosze za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz pół na pół, sól koszerna, pasternak i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Święto Dziękczynienia. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 33%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Puree Pasternakowe I Ziemniaki, Puree Pasternakowe i ziemniaki, oraz Puree Pasternakowe i ziemniaki dla podobnych receptur.
Instrukcje
Pasternak i ziemniaki umieścić w rondlu i przykryć wodą. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień, i gotować 10 minut lub do bardzo przetargu.
Odcedzić i wrócić do patelni.
Dodaj pozostałe składniki; zacieru z masher ziemniaków do pożądanej konsystencji.