Puree Ziemniaczane Gorące Danie
Puree ziemniaczane gorące danie jest bezglutenowe przystawka. Na 1,63 zł za porcję, ten przepis okładki 27% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 35g białka, 32G tłuszczu, oraz w sumie 582 kalorie. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. To będzie hit w Twoim Święto Dziękczynienia wydarzenie. Mieszanka fasoli, mielona wołowina, ser cheddar i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 70%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Champ -- danie z puree ziemniaczanego (Irlandia), Smoky Sweet Potato Puree Ziemniaczane Piec, oraz Przystawka do pistacji i ziemniaków dla podobnych receptur.
Instrukcje
Na dużej patelni, gotować wołowinę na średnim ogniu, aż nie będzie już różowy; odcedzić. Wymieszać z zupą i fasolą.
Przenieść do nasmarowanego 2-qt. naczynie do pieczenia. Top z puree ziemniaczanym; posypać serem.
Piec, odsłonięty, w temperaturze 350° przez 20-25 minut lub do rozpuszczenia się bąbelków i sera.