Puree Ziemniaczane
Puree ziemniaczane to bezglutenowe i wegetariańskie przystawka. Ten przepis służy 8. Jedna porcja zawiera 154 kalorie, 5G białka, oraz 1g tłuszczu. Na 27 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz pieczone ziemniaki, sól koszerną, mleko i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 49%, to danie jest solidne. Spróbuj Puree Z Bazylii Ziemniaczanej, Puree ze szpinaku i ziemniaków, oraz Purée ziemniaczano-serowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Doprowadzić duży rondel z wodą do wrzenia.
Dodać całe ziemniaki i gotować na umiarkowanym ogniu do miękkości, 20 protokół.
Odcedzić i wytrzeć rondel. Pracując z 1 ziemniakiem na raz, przełóż ziemniaki przez ricer do rondla.
W małym rondlu rozpuścić masło w mleku na umiarkowanym ogniu. Stopniowo wlać gorące mleko do ziemniaków i obficie doprawić solą. Gotować na umiarkowanym ogniu, ubijając, aż będzie gorąco.