Puree Ziemniaczane

Puree Ziemniaczane
Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 40 kalorii, 2G białka, oraz 1g tłuszczu każdy. Na 30 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz grubą sól morską, białko jaja, pół partii Ultra puszystych ziemniaków i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 85 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Święto Dziękczynienia będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne, przyjazne dla fodmap i całe 30 dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 30%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Podobne przepisy to Smoky Sweet Potato Puree Ziemniaczane Piec, Ciasto z szynką i puree ziemniaczanym, oraz Puree Ziemniaczane Duo.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do temperatury 232° i ustaw stojak piekarnika w pozycji środkowej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
2
Rozwałkuj ciasto na dole i zmieść się w 9-calowym talerzu ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki TruskawekŚwieże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
3
Dodać ziemniaki na dno i rozłożyć na gładką, równą warstwę. Używając dużej łyżki, zrób 5 wgłębień w ziemniakach promieniowo. Wypełnij każde wgłębienie sosem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Tuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I CebuląTuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I Cebulą
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki
4
Rozwałkuj wierzchnią skórkę i zapieczętuj ciasto.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
5
Białka ubić z 1 łyżką wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Plus 1 łyżka Zimnej Wody, Podzielone1/4 Szklanki Plus 1 łyżka Zimnej Wody, Podzielone
Drobno Starty świeży Lub Odsączony Chrzan PrzygotowanyDrobno Starty świeży Lub Odsączony Chrzan Przygotowany
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
6
Szczotkować górną skórkę z mieszaniną białka jaja i wyciąć od 3 do 5 otworów do wentylacji.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Plus 1 łyżka Zimnej Wody, Podzielone1/4 Szklanki Plus 1 łyżka Zimnej Wody, Podzielone
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
7
Posypać oszczędnie grubą solą morską.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gruboziarnista Sól MorskaGruboziarnista Sól Morska
8
Umieścić ciasto w piekarniku i piec przez 15 minut, aż blady złoty kolor. Zmniejszyć ogień do 177° i kontynuować pieczenie, aż głęboki złoty kolor i mieszanina zaczyna bańki przez otwory wentylacyjne, o 45 minut dłużej. Pozostawić do ostygnięcia 15 minut przed podaniem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia2
Magazyn