Puree ze słodkiego groszku z Jalapeños
Puree ze słodkiego groszku z Jalapeños może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 197 kalorii, 12g białka, oraz 2G tłuszczu każdy. Na 2,04 zł za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz groszek, jalapeños, wodę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne, przyjazne dla fodmap i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 25 minut. Z łyżeczką wynik 72%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Chrupiąca smażona szynka Kellogg ' s ® Crispix® z Puree z czarnej fasoli i marynowanymi Jalapenos, Cytrusowe gotowane przegrzebki z dymnym Puree z pasternaku IPA i marynowanymi Jalapenos, oraz Dwa razy Pieczone słodkie ziemniaki z serem i Jalapenos.
Instrukcje
Piecz jalapeos bezpośrednio nad płomieniem gazowym lub pod brojlerem, obracając, aż zwęglone na całym.
Przełożyć do małej miski, przykryć folią i ostudzić. Obrać, nasiona i grubo posiekać jalapeos.
W blenderze przecier jalapeos z groszkiem i wodą.
Przełożyć puree do średniego rondla.
Puree gotować na umiarkowanym ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż gorące, o 3 protokół. Masło wymieszać, doprawić solą i podawać.