Puree ze słodkiego groszku z Jalapeños

Puree ze słodkiego groszku z Jalapeños
Puree ze słodkiego groszku z Jalapeños może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 197 kalorii, 12g białka, oraz 2G tłuszczu każdy. Na 2,04 zł za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz groszek, jalapeños, wodę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne, przyjazne dla fodmap i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 25 minut. Z łyżeczką wynik 72%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Chrupiąca smażona szynka Kellogg ' s ® Crispix® z Puree z czarnej fasoli i marynowanymi Jalapenos, Cytrusowe gotowane przegrzebki z dymnym Puree z pasternaku IPA i marynowanymi Jalapenos, oraz Dwa razy Pieczone słodkie ziemniaki z serem i Jalapenos.

Instrukcje

1
Piecz jalapeos bezpośrednio nad płomieniem gazowym lub pod brojlerem, obracając, aż zwęglone na całym.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pełnoziarniste Bułki Obiadowe, Do PodaniaPełnoziarniste Bułki Obiadowe, Do Podania
2
Przełożyć do małej miski, przykryć folią i ostudzić. Obrać, nasiona i grubo posiekać jalapeos.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Takie Jak Sery Do TacosTakie Jak Sery Do Tacos
Skręcić Liny LukrecjoweSkręcić Liny Lukrecjowe
3
W blenderze przecier jalapeos z groszkiem i wodą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mielona Gałka Muszkatołowa Lub świeżo StartaMielona Gałka Muszkatołowa Lub świeżo Starta
3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
4
Przełożyć puree do średniego rondla.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
5
Puree gotować na umiarkowanym ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż gorące, o 3 protokół. Masło wymieszać, doprawić solą i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Funta Grzybów Morelowych1/4 Funta Grzybów Morelowych
2/3 Szklanki (kilka Garści) Startego Parmigiano Lub Romano2/3 Szklanki (kilka Garści) Startego Parmigiano Lub Romano
TrudnośćNormalny
Gotowe W25 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia30
Magazyn