Puree Z Wasabi
Puree z Wasabi może być tylko przystawką, której szukasz. Na 59 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 206 kalorii, 4G białka, oraz 11g tłuszczu każdy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Święto Dziękczynienia będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Przynosi wam to moje przepisy. Mieszanka sosu sojowego, sproszkowanego wasabi, soli morskiej i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Ogólnie ten przepis zarabia not so amazing spoonacular score of 32%. Podobne przepisy to Puree Z Wasabi, Puree Z Wasabi, oraz Dorsz z polewą Miso i puree Wasabi.
Instrukcje
Przynieś duży garnek z wodą, aby zagotować na dużym ogniu.
Dodać ziemniaki i gotować do miękkości, o 20 protokół.
Odcedzić i powrócić do tego samego garnka.
Dodaj pozostałe składniki z wyjątkiem shiso. Użyj mashera lub miksera ręcznego, aby ubić ziemniaki do gładkiej konsystencji, dodając więcej śmietany w razie potrzeby.
Przelać do miski i posypać shiso, jeśli używasz.
* Shiso jest aromatycznym ziołem z delikatnymi, sercowymi, falbankowymi liśćmi; można go znaleźć na rynkach wschodnioazjatyckich.