Puree z warzyw korzeniowych z boczkiem Vinaigrette
Puree z warzyw korzeniowych z boczkiem Vinaigrette jest bezglutenowe i bezmleczne przystawka. Ten przepis służy 10. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 4G białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 192 kalorie. Na 64 grosze za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz ocet jabłkowy, nasiona gorczycy, sól koszerną i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 39%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Puree z warzyw korzeniowych z boczkiem Vinaigrette, Puree Z Warzyw Korzeniowych, oraz Rozmaryn Puree Z Warzyw Korzeniowych dla podobnych receptur.
Instrukcje
Przynieś ocet, nasiona gorczycy i 1/4 szklankiwoda na wolnym ogniu w małym garnku; gotuj, dopóki nasiona są pulchne, 20-25 minut.
Odcedzić; osobno odstawić nasiona i płyn do gotowania.
Umieść kosz na parowiec w dużym pojemniku.
Dodaj wodę do głębokości 1". Przyprowadź aboil.
Dodaj warzywa korzeniowe do koszyka na parze.Przykryć i gotować, dodając wodę przez 1/2-kubkajeśli potrzebne do utrzymania poziomu wody w doniczce, aż warzywa są bardzo miękkie, ale niemushy, o 45 protokół.
W międzyczasie umieść boczek w dużym arkuszu, Ustaw na średnim ogniu i gotuj, aż boczek zmięknie, a tłuszcz zacznie się renderować, około 4 minut.
Dodaj cebulę; zwiększyć ciepło do średnio wysokiej i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż cebula i baconare rumiane i chrupiące, o 10 protokół.
Dodaj zarezerwowane nasiona gorczycy do baconmixture i gotuj,aż nasiona zaczną pękać, około 1 minuty. Wyłączyć ogień i wymieszać cukier brązowy i zarezerwowany płyn do gotowania nasion gorczycy. Doprawić winegret do smaku solą i pieprzem.
Warzywa odcedzić i wrócić do garnka. Użyj widelca lub masher ziemniaczany, grubo zacieru. Stirin vinaigrette; doprawić do smaku solą i papryką.
Przenieść do naczynia do pieczenia 13x9x2"; przykryć folią. DO AHEAD: Mashmoże być wykonane 1 dzień wcześniej. Wyluzuj.
Rozgrzać zacieru warzywnego, pokryte, w piekarniku A350°F, aż tylko ogrzane przez, 45-55minutes. Alternatywnie, umieścić w kuchence mikrofalowej-safebowl i kuchenka mikrofalowa do rozgrzania (czas będzie różny).
Natkę pietruszki wymieszać z zacierem.
Przełożyć do miski; podawać na ciepło lub w temperaturze pokojowej.