Puree Z Rzepy Maślanej
Puree z rzepy z masłem może być dobrym przepisem na rozszerzenie pudełka z przepisami na przystawki. Ten bezglutenowy, pierwotny i wegetariański przepis służy 4 i kosztuje 79 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 361 kalorii, 8G białka, oraz 30 g tłuszczu. Jest dostarczany przez Foodnetwork. 24 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jeśli masz mleko, rzepa, sól koszerna i pieprz, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 55 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 43%, co jest solidne. Podobne przepisy to Puree Z Rzepy Maślanej, Puree Z Rzepy Maślanej, oraz Przecier z rzepy i gruszki.
Instrukcje
Do średniej wielkości garnka z sosem dodaj rzep, mleko, tymianek i czosnek. Ustaw na średnim ogniu i umieść pokrywkę nad garnkiem, aby była tylko przykrywką. Doprowadzić do delikatnego gotowania na wolnym ogniu i gotować przez 20 do 30 minut do miękkości-końcówka noża do parkowania powinna przejść bez oporu.
Wyjąć tymianek i wyjąć 2 szklanki płynu.
Odcedzić i umieścić rzepy z powrotem do tej samej patelni i miksować za pomocą miksera zanurzeniowego lub umieścić w robocie kuchennym.
Dodać masło i około 1 szklanki płynu do gotowania mleka i zmiksować. Doprawić solą, pieprzem i puree na gładką masę.
W razie potrzeby dodaj więcej mleka.