Puree Z Pasternaku
Puree z pasternaku to bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie przepis z 6 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 38 g tłuszczu, oraz w sumie 401 kalorii. Na 93 grosze za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Kilka osób naprawdę lubi tę przystawkę. 13 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka liścia laurowego, koszerna sól i pieprz, mleko i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 34%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Puree Z Pasternaku, Puree Z Pasternaku, oraz Puree Z Pasternaku dla podobnych receptur.
Instrukcje
Pasternak umieścić w garnku, doprawić solą i przykryć mlekiem i śmietaną.
Dodać czosnek, bay i tymianek, a następnie umieścić na średnim ogniu i doprowadzić do duszenia. Gotować do miękkości, końcówka noża do parkowania powinna łatwo przejść bez oporu-około 12 do 15 minut.
Pasternak umieścić w maszynce z masłem i wlać tyle mieszanki mleka, aby puree pasternak i osiągnąć teksturę bitej śmietany. Doprawić solą i pieprzem, a następnie zakończyć posypką natki pietruszki.