Puree z marchwi z rumianym masłem i imbirem

Puree z marchwi z rumianym masłem i imbirem
Puree z marchwi z rumianym masłem i imbirem może być tylko przystawką, której szukasz. Ten bezglutenowy, przyjazny dla fodmap i wegetariański przepis służy 10 i kosztuje 35 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 126 kalorii, 2G białka, oraz 7G tłuszczu. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jeśli masz sól, pół na pół, marchew i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 41 minut. Ogólnie ten przepis zarabia not so amazing spoonacular score of 36%. Podobne przepisy to Przecier Imbirowo-Marchewkowy, Ciasto Marchewkowe Z Rumianym Lukrem Maślanym, oraz Łosoś pieczony z papryką z puree marchewkowo-imbirowym i Coulis z czerwonej papryki.

Instrukcje

1
W dużym rondlu umieść marchewkę i ziemniaki; dodaj wodę do przykrycia. Doprowadzić do wrzenia; przykryć, zmniejszyć ogień, i gotować na wolnym ogniu 25 minut lub do bardzo przetargu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
2
Dobrze spuścić. Połowę ziemniaków i marchewki przetworzyć w robocie kuchennym, aż będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
3
Masło umieścić na małej patelni. Gotować na średnim ogniu 3 minuty lub do momentu, aż ciała stałe masła staną się jasnobrązowe, często mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
4
Dodać brązowe masło i pół na pół do puree z marchwi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Puree Z MarchwiPuree Z Marchwi
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
5
Dodaj pozostałą połowę marchwi i ziemniaków, sól, i pozostałe składniki; proces do gładkiej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
6
Uwaga: Beurre noisette po francusku oznacza " rumiane masło."Nie ulegaj pokusie zastąpienia margaryny; nie będzie miała tego samego smaku ani konsystencji. Gotuj ostrożnie, aby rozwinąć lekki orzech laskowy ("noisette") kolor.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Kotlety Z żeberek Jagnięcych, Kości SmażoneKotlety Z żeberek Jagnięcych, Kości Smażone
TrudnośćŚredni
Gotowe W41 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia5
Magazyn