Puree z marchwi i ziemniaków

Puree z marchwi i ziemniaków
Marchew i Yam Puree może być tylko przystawka szukasz. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.3 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis ma 382 kalorie, 7G białka, oraz 14g tłuszczu na porcję. Ten przepis jest lubiany przez 74 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz, marchewkę, rosół z kurczaka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 51 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Z łyżeczką wynik 97%, to danie jest znakomite. Spróbuj Puree Crecy (Puree z zupy marchewkowej), Marchew I Endywia Z Puree Z Marchwi, oraz Puree Z Marchwi dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W rondlu lub holenderskim piekarniku rozgrzać olej na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
2
Dodać cebulę i gotować do miękkości, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
3
Dodać czosnek i gotować przez 1 minutę, aż aromatyczny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
4
Dodaj marchew, ziemniaki, 1 łyżeczka soli i 1/2 łyżeczki pieprzu. Gotować przez 5 minut, aż lekko zmięknie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
PochrzynPochrzyn
5
Dodać bulion i wodę i doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu, aż marchewki będą miękkie, o 25 protokół. Za pomocą kadzi, usunąć 2 szklanki płynu do gotowania i rezerwy. Za pomocą blendera zanurzeniowego, puree mieszaninę, aż będzie lekko Gruba, dodając zarezerwowany płyn do gotowania, w razie potrzeby, 1/4 szklanki na raz. Doprawić solą i pieprzem do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blender ZanurzeniowyBlender Zanurzeniowy
ChochlaChochla
6
Uwaga kucharza: mieszaninę marchwi można również osuszyć w durszlaku i pracować partiami, zmieszać w robocie kuchennym lub blenderze.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
TrudnośćTwardy
Gotowe W51 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia58
Magazyn