Puree Z Korzenia Selera
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki,więc spróbuj Puree z korzenia selera. Ten przepis służy 8. Na 1,61 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegetariański przepis ma 252 kalorie, 4G białka, oraz 13g tłuszczu na porcję. Święto Dziękczynienia będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz masło, młode ziemniaki, pół na pół i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 34%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Puree Ziemniaczane I Korzeń Selera, Puree Selerowo-korzeniowe, oraz Puree Ziemniaczane I Korzeń Selera dla podobnych receptur.
Instrukcje
Obrać ziemniaki i korzeń selera i pokroić w kostkę 1/2 cala.
Gotować ziemniaki i korzeń selera w holenderskim piekarniku we wrzącej wodzie na pokrycie 15 minut lub do miękkości; odcedzić i umieścić w dużej misce.
Dodać masło i pozostałe składniki; zacieru z masher ziemniaków na gładką.