Puree Z Kalafiora-Porów
Kalafior-Puree z porów to bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie przepis z 8 porcjami. Jedna porcja zawiera 40 kalorii, 3G białka, oraz 1g tłuszczu. Na 71 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka soli, pietruszki, mielonej gałki muszkatołowej i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Świetnie sprawdza się jako przystawka. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 81%. Ten wynik jest świetny. Spróbuj Puree Z Kalafiora, Letnie Puree Z Dyni I Porów, oraz grillowany chleb antipasti z białą fasolą i puree z porów dla podobnych receptur.
Instrukcje
Usuń korzeń, twarde zewnętrzne liście i wierzchołki z pora, pozostawiając 1 cal ciemnych liści.
Pokroić na ćwiartki wzdłuż. Cienko pokroić por, dobrze spłukać i osuszyć.
Gotować por i różyczki kalafiora we wrzącej wodzie, aby przykryć w dużym rondlu 10 minut lub do miękkości; odcedzić. Powrót warzywa do rondla, i wrzucić na patelni na dużym ogniu, aby usunąć nadmiar wilgoci.
Przetwórz warzywa z 1/4 szklanki jogurtu, w 2 partiach, w maszynce do jedzenia, aż będą gładkie, zatrzymując się, aby zeskrobać boki w razie potrzeby. Wymieszać posiekaną natkę pietruszki i kolejne 3 składniki; przełożyć puree do miski.