Puree Z Kalafiora I Czosnku

Puree Z Kalafiora I Czosnku
Puree z kalafiora i czosnku może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 63 kalorie, 2G białka, oraz 3G tłuszczu każdy. Na 38 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz liść laurowy, ziemniaki d, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 24%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Podobne przepisy to Kurczak pieczony w czosnku z puree z kalafiora, Purée Z Kalafiora, oraz Puree Z Kalafiora.

Instrukcje

1
Podgrzewać ziemniaki zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu. Trzymaj ciepło.
Składniki, których będziesz potrzebować
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
2
Gotować kalafior we wrzącej wodzie 7 minut lub do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Całe Dojrzałe OliwkiCałe Dojrzałe Oliwki
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
3
Drenaż.
4
Umieścić beztłuszczowe mleko, ząbki czosnku i liść laurowy w małym rondlu; doprowadzić do gotowania na wolnym ogniu. Przykryć i gotować na małym ogniu przez 10 minut. Odrzuć liść laurowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mleko Bez TłuszczuMleko Bez Tłuszczu
(podarte Na Kawałki, Jeśli Chcesz)(podarte Na Kawałki, Jeśli Chcesz)
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
5
Umieść kalafior, mieszanka mleka, masło, i sól w robocie kuchennym, i proces, aż gładka, skrobanie boki miski od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Całe Dojrzałe OliwkiCałe Dojrzałe Oliwki
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
3/4 Szklanki Posiekanych Ciasteczek Oreo3/4 Szklanki Posiekanych Ciasteczek Oreo
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
6
Połącz puree ziemniaczane i mieszaninę kalafiora w dużej misce, mieszając, aż dobrze wymieszane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Całe Dojrzałe OliwkiCałe Dojrzałe Oliwki
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia2
Magazyn