Puree Z Groszku Mielonego Crostini
Puree z groszku mielonego crostini wymaga około 15 minut od początku do końca. Na 89 centów za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 265 kalorii, 11g białka, oraz 12g tłuszczu. Ten przepis służy 6. 3 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Sprawdza się jako bardzo przystępna przystawka. Udaj się do sklepu i odbierz bagietkę, liście mięty, ricottę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Niewiele osób naprawdę lubiło to śródziemnomorskie danie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Ogólnie ten przepis zarabia łyżeczka solidna wynik 75%. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Przecier Z Grochu Mielonego, Bruschetta z przecierem z groszku, oraz Menniczy Pean i Prosciutto Crostini.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F.
Doprowadzić duży garnek osolonej wody do wrzenia na średnim ogniu.
Dodać groszek i gotować do miękkości, o 3 protokół.
Odcedzić, włożyć je do robota kuchennego i pulsować, aż będą grube.
Dodaj ricotta i pulse połączyć. Podczas pracy procesora wlać olej w powolnym, stałym strumieniu.
Przełożyć puree do miski, następnie wymieszać z miętą i doprawić solą i pieprzem do smaku.
Ułóż chleb na wyłożonej blasze do pieczenia i skropić oliwą z oliwek z dodatkiem czosnku. Tosty w piekarniku, aż światło złoty, o 5 do 7 protokół.
Przecier z grochu rozłóż na grzankach i podawaj.