Puree Z Grochu
Need a bezglutenowa i pierwotna przystawka? Puree z grochu może być super przepis spróbować. Jedna porcja zawiera 163 kalorie, 10g białka, oraz 4G tłuszczu. Ten przepis służy 1. Na 1,13 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Mieszanka creme fraiche, groszek, czosnek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 88%. Ten wynik jest świetny. Podobne przepisy to Sałatka Z Zimnego Groszku, Tamaryndowca-duszone żeberka z przecierem truflowym, przecierem Rukolowym i Polewanymi grzybami Kurkowymi, oraz Makaron z papryką cukrową i marchewką soba.
Instrukcje
Wyposażenie specjalne: Robot kuchenny
Napełnij patelnię zimną wodą i wrzuć ząbek czosnku. Doprowadzić do wrzenia, a następnie dodać sól i groszek. Gotować do miękkości, odcedzić, i umieścić w robocie kuchennym, lub blendera, i dodać creme fraiche, ser, i suszona mięta. Groszek przecier, aż pokrętło i sprawdzić przyprawy, dodając sól, jeśli trzeba. Wrzuć puree z groszku do miski (lub z powrotem na patelnię to chyba lepszy pomysł) i przykryj, aby były ciepłe.