Puree Z Gałki Muszkatołowej
Puree z gałki muszkatołowej może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 6 i kosztuje 45 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 191 kalorii, 4G białka, oraz 12g tłuszczu. Jest idealny do Święto Dziękczynienia. 2 osoby uznały ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Udaj się do sklepu i odbierz masło, śmietanę, ziemniaki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 35%, co jest raczej złe. Spróbuj Łatwy Puree Kalafior Z Gałką Muszkatołową (Low Carb), Staromodne puree ziemniaczane-zrób domowe puree w domu, łatwo to zrobić z tym, oraz Grillowane słodkie ziemniaki z melasą-masłem gałki muszkatołowej dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ziemniaki umieścić w dużym garnku i przykryć osoloną wodą; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień do średnio-niskie i gotować na wolnym ogniu, aż ziemniaki będą miękkie i podzielić otwarte, o 20 protokół.
Odcedzić i wrócić ziemniaki do garnka.
Mash ziemniaki z masłem, gałka muszkatołowa, i sól za pomocą masher ziemniaków lub widelec aż dobrze włączone; mieszać w śmietanie, aż puree ziemniaki są kremowe.