Puree Z Fasoli Lima
Puree z fasoli Lima to bezglutenowe i wegetariańskie danie główne. Ten przepis służy 2. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 18g białka, 18g tłuszczu, oraz w sumie 457 kalorii. Na 1,23 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 20 minut. Udaj się do sklepu i odebrać masło, sól koszerna i pieprz, fasola baby lima, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 51%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Puree z fasoli Lima z oliwkami i ogolonym Pecorino, Pieczona noga jagnięca z miętą, czosnkiem i przecierem z fasoli Lima, oraz Wielkanocny Schab cielęcy z Puree z kopru włoskiego.