Puree Z Dyni Pieczonej

Puree Z Dyni Pieczonej
Pieczony Puree z dyni może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 8. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, pierwotny i wegetariański przepis ma 275 kalorii, 4G białka, oraz 9g tłuszczu na porcję. Na 1,12 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka pieprzu, miodu, tymianku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Z łyżeczką wynik 63%, to danie jest całkiem dobre. Spróbuj 2ways2percent: Pizzan z dyni i kremowy Puree z dyni z przegrzebkami i boczkiem, Purée Z Dyni, oraz Puree Z Dyni dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać piekarnik do 400 F. przyciąć końce od squasha, a następnie o połowę wzdłuż, odrzucając nasiona.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sałatka Rukola Do PodaniaSałatka Rukola Do Podania
2
Przenieść squash, cut-side up, do obramowanej blachy do pieczenia wyłożonej pergaminem lub folią. Doprawić solą i pieprzem, a na wierzch polać szalotką, miodem, tymiankiem i masłem. Przykryj squash folią. Pieczeń aż zmięknie, 45 do 60 protokół. Odkryć i odstawić na bok, aż ostygnie wystarczająco, aby obsłużyć. Pracując partiami, zgarnij niektóre zmiękczone kabaczki i szalotki ze skórek do robota kuchennego. Puree mieszaninę squasha, aż będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina
12 Do 14 Uncji Dobrej Jakości Dżemu Jagodowego12 Do 14 Uncji Dobrej Jakości Dżemu Jagodowego
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
3
Przełożyć do miski. Powtórz z pozostałym squasha i szalotki.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
4
Podawać na ciepło. (Puree można przykryć i schłodzić do 48 godzin. Aby się nagrzać, podgrzewaj w przykrytym rondlu na małym ogniu przez 10 minut.)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Masło, Plus 3 łyżki Roztopionego Masła Do PosmarowaniaMasło, Plus 3 łyżki Roztopionego Masła Do Posmarowania
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia20
Magazyn