Puree z dyni i gruszek
Puree z dyni i gruszek jest bezglutenowe i wegetariańskie przystawka. Na 2,33 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 253 kalorie, 2G białka, oraz 12g tłuszczu każdy. Jest dostarczany przez Foodnetwork. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Mieszanka masła, fasola waniliowa, mielony imbir i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 35 minut. Z łyżeczką wynik 48%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Pieczone dyni i gruszki, Zupa z dyni z gruszkami i imbirem, oraz Farsz z dzikiego ryżu z dyni, gruszkami i orzechami pekan.