Puree Z Acorn Squash

Puree Z Acorn Squash
Puree z Acorn Squash jest bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie przepis z 8 porcjami. Na 1,04 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 4G białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 245 kalorii. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Sprawdza się jako dość tania przystawka. Udaj się do sklepu i odebrać serek, pekan, bazylia, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 20 minut. To jest przynoszone do Was przez smak domu. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 40%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Pikantny filet z dorsza z sosem kokosowo-Squashowym na prażonym Żołędziu, Butternut Squash Noodle Turkey Bolognese faszerowane Acorn Squash z roztopionym Gruyere: dwa sposoby, oraz Pieczona Dynia Z Żołędzi Z Risotto Do Squasha.

Instrukcje

1
Pokrój squasha na pół; wyrzuć nasiona.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
1 łyżeczka żelatyny W Proszku Bez Dodatków Smakowych1 łyżeczka żelatyny W Proszku Bez Dodatków Smakowych
2
Miejsce squash wyciąć stronę w dół w 15-in. x 10 po. x 1-po. patelnia do pieczenia; dodaj 1/2 cala. gorącej wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
1 łyżeczka Mieszanki Przypraw Sazon1 łyżeczka Mieszanki Przypraw Sazon
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Plastrów Galaretki żurawinowej6 Plastrów Galaretki żurawinowej
3
Piec w temperaturze 350° C przez 35 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Opakowania (4 Porcje) Budyniu Instant JELL-O Vanilla, Podzielone2 Opakowania (4 Porcje) Budyniu Instant JELL-O Vanilla, Podzielone
4
Spuścić wodę z patelni; włączyć squash wyciąć bok do góry.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
1 łyżeczka Mieszanki Przypraw Sazon1 łyżeczka Mieszanki Przypraw Sazon
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
5
Piec 5-10 minut dłużej lub do miękkości. Lekko schłodzić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Opakowania (4 Porcje) Budyniu Instant JELL-O Vanilla, Podzielone2 Opakowania (4 Porcje) Budyniu Instant JELL-O Vanilla, Podzielone
6
Ostrożnie wyjąć squash; dodać do robota kuchennego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
7
Dodać serek śmietankowy, mleko, masło, cebula, szczypiorek i bazylia; przykryć i proces aż do mieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Teraz I Później CukierkiTeraz I Później Cukierki
6 Ząbków Czosnku, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki6 Ząbków Czosnku, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
(najlepiej Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)(najlepiej Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
1 (rozmiar 2-warstwowy) żółta Mieszanka Do Ciasta1 (rozmiar 2-warstwowy) żółta Mieszanka Do Ciasta
8
Przełącz na 2-qt. naczynie do pieczenia pokryte sprayem do gotowania; posypać orzechami pekan. Przykryć i piec w temperaturze 350° przez 20-25 minut lub do ogrzania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki Sosu Z Indyka, Podgrzanego1/3 Szklanki Sosu Z Indyka, Podgrzanego
Czy Lukier Kokosowo-orzechowyCzy Lukier Kokosowo-orzechowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Plastrów Galaretki żurawinowej6 Plastrów Galaretki żurawinowej
2 Opakowania (4 Porcje) Budyniu Instant JELL-O Vanilla, Podzielone2 Opakowania (4 Porcje) Budyniu Instant JELL-O Vanilla, Podzielone
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 20 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia6
Magazyn