Puree Słodkie Ziemniaki
Puree słodkie ziemniaki to bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie przystawka. Na 1,09 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 273 kalorie, 4G białka, oraz 6G tłuszczu. 3 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 25 minut. Udaj się do sklepu i odbierz słodkie ziemniaki, bursztynowy syrop klonowy, sól koszerną i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 51%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Puree Słodkie Ziemniaki, Puree Słodkie Ziemniaki, oraz Puree Słodkie Ziemniaki dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F. przekłuj słodkie ziemniaki 2 lub 3 razy widelcem.
Piec na patelni przez 45 do 60 minut, do miękkości.
Ziemniaki pokroić na pół, wzdłuż. Trzymaj słodkie ziemniaki za pomocą uchwytu do garnków lub ręcznika i zgarniaj miąższ ziemniaka do młyna spożywczego lub ricer.
W średnim rondlu rozgrzać masło, syrop, skórkę i ocet na średnim ogniu.
Zdjąć z ognia i rozgnieść słodkie ziemniaki na patelni. Wymieszać, aby równomiernie połączyć. Doprawić do smaku solą i pieprzem.