Puree Red Bliss Potatoes

Puree Red Bliss Potatoes
Puree Red Bliss ziemniaki może być tylko przystawka szukasz. Jedna porcja zawiera 305 kalorii, 8G białka, oraz 15 g tłuszczu. Ten przepis służy 8 i kosztuje 62 centów za porcję. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz koszerną sól i pieprz, ciężką śmietanę, mieloną gałkę muszkatołową i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 58%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Nadziewane Czerwone Ziemniaki Bliss, Staromodne puree ziemniaczane-zrób domowe puree w domu, łatwo to zrobić z tym, oraz Bennigan ' s Garlic puree Potatoes-łatwo jest zrobić puree czosnkowe.

Instrukcje

1
Umieścić ziemniaki, skórki na, w dużym garnku i przykryć zimną wodą. Doprowadzić do wrzenia i dodać 2 1/2 łyżki soli. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu, aż tylko przetargu, o 15 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZiemniakZiemniak
WodaWoda
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
2
Odcedzić ziemniaki i wrócić do garnka.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZiemniakZiemniak
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
3
Dodać masło, maślankę, śmietanę, gałkę muszkatołową, 1/2 łyżeczki soli i 3/4 łyżeczki pieprzu. Ziemniaki rozgnieść ręcznym masherem. Złóż szczypiorek przed przeniesieniem do naczynia do serwowania.Uwaga: ziemniaki można przygotować do 2 godzin wcześniej i przechowywać w cieple w podwójnym kotle lub garnku. Jeśli ziemniaki są schłodzone, a następnie podgrzane, staną się suche i pasty.
Składniki, których będziesz potrzebować
MaślankaMaślanka
ZiemniakZiemniak
MasłoMasło
SzczypiorekSzczypiorek
Gałka MuszkatołowaGałka Muszkatołowa
PieprzPieprz
KremKrem
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Podwójny KociołPodwójny Kocioł
GarnekGarnek
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia15
Magazyn