Puree pieczone Squash i czosnek
Need a bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie przystawki? Puree pieczone Squash i czosnek może być super przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 102 kalorie. Na 64 grosze za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odbierz czosnek, oliwę z oliwek, bulion warzywny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 38%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Pieczone Ziemniaki Z Czosnkiem, Ziemniaki Pieczone Z Czosnkiem, oraz Pieczone Ziemniaki Z Czosnkiem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177°.
Miejsce squash lub dynia w 9-by-13-calowe naczynie do pieczenia. Trim top 1/2 cala od głowy czosnku (wystarczy, aby odsłonić goździki) i dodać, pokroić bokiem, do naczynia do pieczenia.
Squash i czosnek skropić oliwą z oliwek i posypać solą i pieprzem. Przykryć naczynie folią i piec 45 minut.
Wyjąć folię i piec odkryte, aż czosnek jest złoty i squash jest bardzo delikatny po przekłuciu nożem, 20 do 40 minut dłużej.
Przenieść squash do robota kuchennego. Gdy będzie wystarczająco chłodny, wyciśnij czosnek ze skórek i dodaj do squasha. Pulse, dodając bulion 1/4 szklanki na raz, aż do uzyskania pożądanej konsystencji. (Nie możesz używać całego bulionu.) Wymieszać z masłem i 1/4 łyżeczki. każda sól i pieprz.