Puree mamusi

Puree z ziemniaków mamy może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 246 kalorii, 5G białka, oraz 10 g tłuszczu każdy. Na 42 grosze za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 9 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Święto Dziękczynienia. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Mieszanka masła, soli i pieprzu, pół na pół śmietany i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 38%, co nie jest takie niesamowite. Spróbuj Staromodne puree ziemniaczane-zrób domowe puree w domu, łatwo to zrobić z tym, Bennigan ' s Garlic puree Potatoes-łatwo jest zrobić puree czosnkowe, oraz Kolejny Mock puree ziemniaczane (puree kalafiorowe) - low Carb dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużym rondlu umieść ziemniaki i sok z cytryny i dodaj wystarczającą ilość wody do przykrycia. Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu i gotować do miękkości, o 15 protokół.
Spuścić wodę z ziemniaków i użyć masher ziemniaczany zacieru. Wymieszać z białkiem jajka i masłem i stopniowo wymieszać na pół i pół za pomocą zacieru. Użyj mniej lub bardziej kremu, aby osiągnąć pożądaną konsystencję. Doprawić solą i pieprzem do smaku.