Puree kalafior z marchewką
Puree kalafior i marchew może być tylko przystawka szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 3G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 127 kalorii. Na 84 grosze za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 20 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Mieszanka octu jabłkowego, marchew, kalafior i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 67%. Podobne przepisy to Kolejny Mock puree ziemniaczane (puree kalafiorowe) - low Carb, Puree z marchwi i rzepy, oraz Kremowa Puree Z Marchwi.
Instrukcje
Umieść kalafior i marchew w dużym garnku z lekko osoloną wodą; doprowadzić do wrzenia, aż warzywa będą miękkie, 10 do 15 minut.
Odcedzić i przenieść warzywa do dużej miski.
Rozgnieść śmietanę, ocet, czosnek w proszku, sól, czarny pieprz i masło do kalafiora i marchew ręcznie lub za pomocą robota kuchennego, aż do pożądanej konsystencji.