Puree Jesienne Z Korzenia Selera

Puree Jesienne Z Korzenia Selera
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj Puree z selera jesiennego (korzenia selera). Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegetariański przepis ma 270 kalorii, 4G białka, oraz 17g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.43 za porcję. Mieszanka ciężkiej śmietany, ziemniaka idaho, jabłka granny smith i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Przynosi wam poważne jedzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 33%, co nie jest takie super. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Puree jesienne z korzenia selera, Sałatka Z Selera (Korzeń Selera), oraz Jesienny Przecier Z Warzyw Korzeniowych.

Instrukcje

1
Seler i ziemniaki umieścić w dużym garnku z osoloną, zimną wodą. Doprowadzić do wrzenia. Gotować przez 10 minut, a następnie dodać jabłko. Nadal gotować, aż wszystkie będą miękkie, Inny 10 do 12 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
SelerSeler
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
2
Podczas gotowania warzyw, podgrzać śmietanę, masło i liść laurowy w małym rondlu na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
3
Ugotowane warzywa i jabłka odcedzić i włożyć do gorącego, suchego garnka. Mieszać je na małym ogniu przez 2 minuty, aż do wyschnięcia. Przełóż składniki przez młyn spożywczy do dużej miski. Delikatnie wymieszać gorącą mieszankę śmietany i masła, aż będzie gładka (usunąć liść laurowy). Alternatywnie, można puree warzywa i jabłko wraz z mieszaniną śmietany i masła w robocie kuchennym. Przecier doprawiamy solą i czarnym pieprzem do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
4
Podawać na ciepło.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia13
Magazyn