Pumpkin Whoopie Placki
Ten przepis służy 16 i kosztuje 57 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 17g tłuszczu, oraz w sumie 263 kalorie. Mieszanka jaj, sól, pekan, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 godzin. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 24%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Pumpkin Whoopie Placki, Pumpkin Whoopie Placki, oraz Pumpkin Whoopie Placki dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177° z półką w środku. Linia 2 duże blachy do pieczenia z pergaminem.
W misce wymieszać mąkę, proszek do pieczenia, sodę, sól i przyprawy.
Wymieszać cukier, olej, dynię, jajko i wanilię w osobnej dużej misce, aż dobrze się połączą, a następnie wymieszać mieszaninę mąki.
Za pomocą 1-uncja miarka do lodów lub miarka łyżka, spadek wartości scant scoop ciasta lub 2 skąpe łyżki ciasta na wyłożonej blasze do formowania 1 kopiec. Dodać 15 więcej kopców, układając je 2 cale od siebie, aż blacha do pieczenia jest pełna(będziesz miał ciasto w lewo).
Piec do sprężystego w dotyku, 12 do 18 minut.
Przenieś ciastka do stojaka, aby ostygły.
Formować i piec pozostałe ciasto na drugim arkuszu wyłożonym pergaminem. Powinieneś mieć w sumie 32 ciastka.
Pozostaw piekarnik włączony.
Wyłóż małą patelnię z pergaminem.
W małym rondlu wymieszać cukier, sól i 1/2 łyżki wody.
Podgrzewać na umiarkowanym ogniu, aż cukier się rozpuści, a następnie doprowadzić do wrzenia. Wymieszać z orzechami pekan.
Rozprowadzić mieszaninę na wyłożonej blasze i piec, aż powłoka będzie bulgotanie i złoty kolor, o 10 protokół.
Ostudzić całkowicie na patelni na stelażu.
Grubo posiekać kandyzowane orzechy pekan.
Podczas pieczenia ciastek, ubić serek, masło i sól w misce z mikserem elektrycznym, aż będzie gładka.
Dodać cukier cukierniczy i bourbon i wymieszać na małej prędkości, aż będzie gładka.
Schłodzić nadzienie, aż będzie wystarczająco mocne, aby utrzymać jego kształt po rozłożeniu, od 30 minut do 1 godziny.
Rozprowadzić po 1 czubatej łyżce nadzienia po płaskiej stronie połowy ostudzonych ciasteczek, następnie polać drugą połową ciasteczek. Jeśli to konieczne, schłodzić ciasto whoopie wystarczająco długo, aby ponownie napełnić nadzienie, około 30 minut.
Delikatnie naciśnij pekan na nadzienie wokół środka każdego whoopie pie, aby pomóc im przylegać do nadzienia.
•Jeśli chcesz idealnie okrągłe ciasta, 1-uncja lodów miarka jest opłacalną inwestycją, ponieważ można go używać do wielu innych projektów piekarniczych, oprócz lodów.* Ciastka-ciasta można piec 1 dzień wcześniej i przechowywać na stojakach w temperaturze pokojowej, przykryte ręcznikiem kuchennym.* Nadzienie można wykonać 1 dzień wcześniej i schłodzić, przykryć.* Orzechy pekan mogą być kandyzowane 3 dni wcześniej i przechowywane w hermetycznym pojemniku w temperaturze pokojowej.