Pumpkin Walnut Fudge

Pumpkin Walnut Fudge
Pumpkin Walnut Fudge to bezglutenowe przepis z 11 porcjami. Na 1,12 zł za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 31 g tłuszczu, oraz w sumie 652 kalorie. Mieszanka orzechów włoskich, dyni, kęsów czekoladowych i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. 10 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny i 22 minuty. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 23%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Domowa Krówka z dyni i orzecha włoskiego, Krówka Orzechowa, oraz Orzechowe Ciasto Krówkowe dla podobnych receptur.
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 22 m.
Porcje11
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn