Pumpkin Swirl Brownies
Pumpkin Swirl Brownies może być tylko Amerykański przepis, którego szukasz. Ten przepis służy 12. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 18g tłuszczu, oraz w sumie 286 kalorii. Na 88 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Jeśli masz pomarańczowy barwnik spożywczy, cukier granulowany, masło i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 22%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Pumpkin Swirl Brownies, Pumpkin Swirl Brownies, oraz Pumpkin Swirl Brownies dla podobnych receptur.
Instrukcje
Dostosuj stojak do pozycji środkowej i rozgrzej piekarnik do 177°.
Umieść wkładki do babeczek na patelni z 12 filiżankami. Ser śmietankowy wymieszać z cukrem na gładką masę.
Ubij dynię, cynamon, gałkę muszkatołową, żółtko jajka i wanilię do połączenia.
W razie potrzeby dodaj kilka kropel pomarańczowego barwnika spożywczego. Odstawić.
Rozgrzać masło i czekoladę w żaroodpornej misce ustawionej na patelni z ledwo gotującą się wodą, mieszając, aż stopią się i będą gładkie.
Umieść jajka, cukier i sól w dużej misce i ubijaj do rozjaśnienia, o 45 sekund.
Ubij w mieszaninie czekolady i wanilii, aż mieszanina będzie błyszcząca i gładka.
Dodaj mąkę, kakao i proszek do pieczenia, a następnie ubijaj do całkowitego połączenia.
Podziel ciasto brownie między filiżanki, zastrzegając o 3/4 Puchar. Ciasto dyniowe podzielić między filiżanki. Porcję pozostałego ciasta brownie między filiżankami. Używając noża do masła, pokręć ciasto razem (patrz uwaga).
Piec, aż krawędzie są lekko dmuchane i centrum jest po prostu ustawić, O 20 protokół.
Pozostawić do całkowitego ostygnięcia na patelni przed wyjęciem. Można je jeść w temperaturze pokojowej (będą miękkie) lub schłodzić do pełnego ustawienia. Przechowywać w lodówce resztki.