Pumpkin Spice-wódka naparowana
Pumpkin Spice-infused Vodkan to jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i przyjazny fodmap napój. Ten przepis służy 3. Na 5,06 zł za porcję, ten przepis okładki 46% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 14g białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 520 kalorii. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz wódkę, gałkę muszkatołową, fasolę waniliową i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 94%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Chili Infused Vodka, Wódka Z Żurawiną I Limonką, oraz Wódka z boczkiem i pieprzem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Pokrój 1 fasolkę wanilii (6 po.) w połowie wzdłuż. Za pomocą obieraczki do warzyw ogol 12 cienkich wstążek (od 4 do 6 cali. długi i około 1 w. szeroki) od spłukanego kawałka dyni lub dyni bananowej. W słoiku od 1 do 1 1/2 kwarty połącz wanilię, dynię, 1/2 całej gałki muszkatołowej i 1 butelkę (750 ml. lub 1 qt.) wódka. Zamknąć słoik i odstawić na co najmniej 4 dni lub do 3 miesięcy. Smak nasila się, im dłużej stoi; Usuń aromaty, gdy wódka smakuje tak mocno, jak chcesz.