Pumpkin Spice Palmiers
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur hor d ' oeuvre, więc dać Pumpkin Spice Palmiers spróbować. Na 9 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 21 kalorii, 0g białka, oraz 0g tłuszczu. Ten przepis służy 24. 505 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz cynamon, świeżo startą gałkę muszkatołową, sproszkowany imbir i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 24 godziny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i wegańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 43%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Pumpkin Spice Palmiers, Pumpkin Spice Steel Cut Oat Bars with Pumpkin Spice White Chocolate Glaze, oraz Spice Up Your Life: Pumpkin Spice Breakfast Cookies dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połączyć dynię, 1/2 szklanki cukru i wody w małym rondlu i doprowadzić mieszaninę na wolnym ogniu.
Wyjmij go z ognia i pozostaw do całkowitego ostygnięcia w lodówce.
Wymieszać 1 szklankę cukru, przyprawy i szczyptę soli i odstawić.
Trim, schłodzone ciasto francuskie zwinięte do 1/8 cala w schludny prostokąt, około 20x14 cali.
Posmaruj dokładnie arkusz ciasta z obu stron syropem, a resztki włóż do lodówki.
Posyp obie strony arkusza ciasta zarezerwowaną mieszaniną cukru, oszczędzając połowę na później.
Zwiń zewnętrzne krawędzie (20-calowy bok) arkusza ciasta w zwoje względem siebie, aby dwie zwinięte krawędzie spotkały się pośrodku. Owiń cewki szczelnie plastikiem i umieść w zamrażarce na cztery godziny.
Rozgrzej piekarnik do 232°.
Wyjmij roladę z zamrażarki, pozostaw ją w chłodnym pomieszczeniu na 15 minut, a następnie pokrój poziomo na plastry 1/4 cala.
Umieść na wyłożonej pergaminem blasze, oddalonej o cal od siebie.
Posmaruj reserved syropem i posyp pozostałą mieszaniną cukru.
Piec przez 10 minut, następnie obrócić łopatką i piec przez kolejne 10 minut, lub do momentu, gdy ciasto francuskie będzie nadmuchane i złociste, a karmel będzie ciemny i bulgoczący. Schłodzić całkowicie na tacy przed podaniem.