Pumpkin Spice Ice Cream
Jeśli 6,16 zł za porcję spada w budżecie, Pumpkin Spice Ice Cream może być niesamowite Wegetariańskie przepis do wypróbowania. Jedna porcja zawiera 1499 kalorii, 22g białka, oraz 112g tłuszczu. Ten przepis służy 2. Ten przepis od Serious Eats ma 243 fanów. To będzie hit w Twoim Lato wydarzenie. Udaj się do sklepu i odbierz bourbon, mieloną gałkę muszkatołową, fasolę waniliową i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 84%. Ten wynik jest świetny. Podobne przepisy to Lody Dyniowe Bez Ubijania, Zdrowe Lody Z Dyni (Wegańskie I Bezglutenowe), oraz Zdrowsza Babeczka Z Dyni Z Serem Śmietankowym Pumpkin Spice Fro.
Instrukcje
W średnim rondlu na średnim ogniu, doprowadzić śmietanę i mleko na wolnym ogniu. Wymieszać waniliową fasolę, przykryć, zdjąć z ognia i pozostawić na 1 godzinę. Wyrzucić waniliową fasolę lub umyć i wysuszyć do innego użycia.
W drugim rondlu ubijamy cukier, żółtka, przecier z dyni i przyprawy do bardzo dobrego połączenia. Powoli słaba mieszanka mleka do rondla, stale ubijając, aż do pełnego włączenia. Ustawić na średnim ogniu i gotować, często mieszając, aż krem tworzy się z tyłu łyżki i palcem przesuniętym w poprzek pozostawia czystą linię.
Do szczelnego pojemnika wlać krem przez drobno siateczkowy sitko, następnie wymieszać bourbon i sól do smaku w 1/4 łyżeczki (ja użyłam 3/4 łyżeczki na lekko słone kopnięcie) i schłodzić przez noc.
Następnego dnia ubijaj zgodnie z instrukcjami producenta.
Przenieść lody do hermetycznego pojemnika i schłodzić w zamrażarce przez co najmniej 4 do 5 godzin przed podaniem.