Pumpkin Spice Cake Bars
Pumpkin Spice Cake Bars wymaga około 45 minut od początku do końca. Ten przepis służy 16 i kosztuje 33 centów za porcję. Ten deser ma 178 kalorii, 3G białka, oraz 3G tłuszczu na porcję. Jeśli masz mieloną gałkę muszkatołową, jajka, olej i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis od Go Dairy Free ma 61 fanów. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i lacto ovo Wegetariańskie dieta. Ogólnie ten przepis zarabia improvable spoonacular wynik z 0%. Użytkownicy, którym podobał się ten przepis, lubili również Pumpkin Spice Bars, Pumpkin Spice Bars, oraz Pumpkin Spice Batony Granola.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177°.
Tłuszcz i mąka jedno szklane naczynie do pieczenia 9x13 cali.
W dużej misce, ubić razem mąkę cynamon, proszek do pieczenia, soda oczyszczona, sól, gałka muszkatołowa lub ziele angielskie, imbir, i goździki.
W misce do mieszania ubić jajka, cukier, olej i dynię.
Dodać mieszaninę mąki do mokrej mieszaniny i wymieszać do połączenia.
Rozprowadź ciasto na przygotowanej patelni.
Piec ciasto przez 25 do 30 minut, lub do wykałaczki włożonej w środku ciasta wychodzi czysty.
Niech ciasto ostygnie całkowicie przed lukier.
Polecane wino: Cream Sherry, Moscato Dasti, Port
Spice Cake świetnie komponuje się z Cream Sherry, Moscato d ' Asti i Porto. Częstą zasadą parowania wina jest upewnienie się, że wino jest słodsze niż jedzenie. Delikatne desery dobrze komponują się z Moscato d ' Asti, orzechowe desery z kremowym sherry, a karmelowe lub czekoladowe desery dobrze komponują się z Porto. Możesz spróbować NV Johnson Estate Cream Sherry. Recenzenci bardzo to lubią z oceną 5 z 5 gwiazdek i ceną około 19 dolarów za butelkę.
![NV Johnson Estate Cream Sherry]()
NV Johnson Estate Cream Sherry
Bardzo aromatyczny z nutami orzecha laskowego, wanilii i odrobiną dębu, a następnie słodkimi rodzynkami i odrobiną drożdży. Czyste trwałe wykończenie. Teraz dobrze, ale nagrodzi tych, którzy pozwolą mu się starzeć"". Ulubiony napój przed posiłkiem. Rozważ to z orzechami przed obiadem jako aperitif lub po kolacji z deserem, zwłaszcza czekoladkami i deserami na bazie owoców. Również wspaniałe w chłodne popołudnia, podawane z biszkoptami do kąpieli w ""włoskim stylu"". "