Pumpkin Spice Cake
Pumpkin Spice Cake to bezmleczne i wegetariańskie przepis z 15 porcjami. Jedna porcja zawiera 230 kalorii, 4G białka, oraz 5G tłuszczu. Na 47 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jeśli masz zmielony cynamon, mąkę, zmielony imbir i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia not so outstanding spoonacular score of 39%. Spróbuj Miękkie wegańskie ciasto z dyni z dyni Spice lukier maślany, Podwójne Ciasto Czekoladowe Z Dyni Z Dyni Spice Buttercream, oraz Pumpkin Spice Steel Cut Oat Bars with Pumpkin Spice White Chocolate Glaze dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz pierwsze 4 składniki w dużej misce. Beat ze średnią prędkością z mikserem elektrycznym, aż będzie gładka.
Mąkę połączyć z 6 składnikami. Mieszaj mieszaninę mąki w mieszaninę dyni, aż dobrze się wymieszasz.
Rozprowadzić ciasto na lekko nasmarowanej patelni z galaretką 15 x 10 1/2 cala.
Piec w 350 przez 25 do 30 minut lub do lekko rumiane. Całkowicie schłodzić w patelni na stojaku z drutu.
Na ciasto równomiernie rozprowadzić lukier serowy; posypać orzechami włoskimi.