Pumpkin Spice Cake
Na 75 centów za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 20 g tłuszczu, oraz w sumie 456 kalorii. Ten przepis służy 10. 137 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz mielone ziele angielskie, cukier, masło i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 49%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Miękkie wegańskie ciasto z dyni z dyni Spice lukier maślany, Podwójne Ciasto Czekoladowe Z Dyni Z Dyni Spice Buttercream, oraz Pumpkin Spice Steel Cut Oat Bars with Pumpkin Spice White Chocolate Glaze dla podobnych receptur.
Instrukcje
Dostosuj stojak piekarnika do pozycji środkowej i rozgrzej piekarnik do 177°. Spryskaj 9-calową patelnię sprężynową sprayem do pieczenia. Naciśnij kwadratowy kawałek pergaminu do dołu i do góry boki patelni i płaszcz sprayem do pieczenia. Naciśnij drugi kawałek pergaminu na patelnię; płaszcz sprayem do pieczenia.
W średniej misce wymieszać mąkę, sodę oczyszczoną, sól, cynamon, goździki i ziele angielskie. W 2-filiżance cieczy miarki lub małej misce, ubijać razem melasę i wrzącą wodę, aż dokładnie połączone.
W dużej misce, ubić razem masło i brązowy cukier z mikserem elektrycznym na średniej prędkości, aż lekkie i puszyste, o 3 protokół.
Dodać jajka, po jednym na raz, bicie dobrze po każdym dodaniu i skrobanie w dół boki i dno miski z gumową szpatułką w razie potrzeby. Beat w puree z dyni i imbiru. Zmniejsz prędkość do niskiej, a następnie dodaj mieszaninę mąki w 3 partiach, na przemian z mieszaniną melasy.
Zeskrobać ciasto na przygotowaną patelnię i piec, aż tester ciasta włożony do środka ciasta wyjdzie czysty, około 45 minut.
Fajne ciasto na patelni 10 minut. Zwolnij formę sprężynową i przenieś ciasto bezpośrednio na regał chłodzący. Całkowicie schłodzić, co najmniej 1 godzinę. Wymieszać z cukrem cukierniczym i podawać.