Pumpkin Spice Cake

Pumpkin Spice Cake
Pumpkin Spice Cake to bezmleczne i wegetariańskie przepis z 10 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 302 kalorie. Na 54 grosze za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jeśli masz mielone goździki, brązowy cukier, orzechy włoskie i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 35%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Miękkie wegańskie ciasto z dyni z dyni Spice lukier maślany, Podwójne Ciasto Czekoladowe Z Dyni Z Dyni Spice Buttercream, oraz Pumpkin Spice Steel Cut Oat Bars with Pumpkin Spice White Chocolate Glaze dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zapisz Przepis
2
Drukuj Przepis
3
Pumpkin Spice Cake
Składniki, których będziesz potrzebować
DyniaDynia
4
Składnik1/2 szklanki rodzynek3 / 4 szklanki cukru1 / 4 szklanki jasnobrązowego cukru1 / 2 szklanki oleju roślinnego 2 jajka1 szklanka puree z dyni1 łyżeczka wanilia1 szklanka mąki2 łyżeczki proszku do pieczenia1 łyżeczka cynamonu1 / 2 łyżeczki soli1 / 4 łyżeczki ziela angielskiego1 / 4 łyżeczki gałki muszkatołowej1 / 4 łyżeczki imbiru
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
DyniaDynia
ImbirImbir
5
Szczypta zmielonych goździków 1/2 szklanki posiekanych orzechów włoskich
Składniki, których będziesz potrzebować
Kawałki Orzecha WłoskiegoKawałki Orzecha Włoskiego
6
Ilość porcji: 10-12
7
Klucz Koszerny: Pareve
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia5
Magazyn