Pumpkin Spice Budyń Chlebowy
Pumpkin Spice chleb Pudding wymaga z grubsza 45 minut od początku do końca. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 438 kalorii, 9g białka, oraz 30 g tłuszczu każdy. Na 87 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Mieszanka mleka, cukru, dyni i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 20%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Podobne przepisy to Budyń chlebowy z dynią i przyprawami, Pumpkin Spice Pudding Cupcakes, oraz Pumpkin Spice Pudding Cake.
Instrukcje
Pokrój chleb z dyni na 1/2-calowe kostki ząbkowanym nożem.
Rozłóż kostki w jednej warstwie na lekko nasmarowanej patelni jellyroll.
Piec w 400 przez 11 do 14 minut lub do lekko tosty.
Wyjąć kostki z piekarnika; odstawić. Zmniejsz temperaturę piekarnika do 35
W dużej misce wymieszać jajka, żółtka, 1/2 szklanki cukru, dynię, skórkę z cytryny i sól.
Ubij w mleku i 1 1/2 szklanki śmietany ubijającej do wymieszania.
Dodać tostowane kostki chleba z dyni do mieszanki kremu, delikatnie mieszając, aby równomiernie zwilżyć.
Nasmaruj naczynie do pieczenia o wymiarach 11 x 7 cali.
Do naczynia do pieczenia wlać masę budyniową, równomiernie rozprowadzić; posypać pozostałymi 2 łyżkami cukru.
Wlać gorącą wodę z kranu na głębokość 3/4 cala w patelni do pieczenia.
Umieść patelnię w piekarniku.
Umieść naczynie do pieczenia zawierające budyń chlebowy na środku patelni.
Piec w 350 przez 1 godzinę 10 minut lub aż ustawi się na środku.
Odstawić na 10 minut przed podaniem.
Podawać na ciepło z bitą śmietaną lub lodami.