Pumpkin Spice Brown Masło Lukier

Pumpkin Spice Brown Masło Lukier
Pumpkin Spice Brown Butter lukier może być tylko lukier, którego szukasz. Ten bezglutenowy, przyjazny dla fodmap i wegetariański przepis służy 24 i kosztuje 28 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 0g białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 259 kalorii. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 11626 powiedziałoby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odbierz zmielony cynamon, brązowy cukier, cukier puder i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Pumpkin Spice White Chocolate Blondies with Brown Butter Maple lukier, Kahlua Pumpkin Spice Brownies z brązowym masłem i lukrem Kahlua, oraz Ciasto z dyni z lukrem z brązowego cukru dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
2 patyczki masła umieścić w małym rondlu na średnim ogniu. Po rozpuszczeniu masła, od czasu do czasu obracaj patelnię sprawdzając kolor. Gdy masło jest rumiane, będzie pachniało orzechowo i będzie głęboki złoty brąz.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
2
Wyjąć z ognia i pozostawić do całkowitego ostygnięcia do temperatury pokojowej.
3
Pozostały kij zmiękczonego masła umieścić w mikserze stojącym, ubijając do uzyskania kremowej konsystencji. Powoli ubić w rumianym maśle, aż do połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Duża Szczypta Drobnej SoliDuża Szczypta Drobnej Soli
4
Dodać dynię, cynamon, gałkę muszkatołową i powoli dodawać cukier puder do uzyskania gęstej i pożądanej konsystencji. W razie potrzeby można dodać łyżki mleka do cienkich.Przechowywać w szczelnym pojemniku, aż będzie gotowy do mrozu.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Cukierków Peachie-O5 Cukierków Peachie-O
Papier RyżowyPapier Ryżowy
1 Przygotowany Biszkopt (16 Uncji), Przekrojony Na Dwa Poziomy Kawałki1 Przygotowany Biszkopt (16 Uncji), Przekrojony Na Dwa Poziomy Kawałki
1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)
Ciasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo PokruszoneCiasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo Pokruszone
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje24
Ocena Zdrowia0
Magazyn