Pumpkin Roll II
Pumpkin Roll II to Wegetariańskie przepis z 19 porcjami. Na 35 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 168 kalorii. Święto Dziękczynienia będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz cukier, orzechy włoskie, ekstrakt z wanilii i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. Z łyżeczką wynik 14%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Sernik Dyniowy Roll Roll, Sernik dyniowy francuskie tosty Roll up z sosem dyniowym # SundaySupper, oraz Pumpkin Roll.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C). Nasmarować 15x10x1 cala patelni do pieczenia i linii z pergaminem. Papier posmaruj i posmaruj mąką.
W dużej misce ubijaj jajka przez pięć minut. Stopniowo dodawać biały cukier i dynię.
Dodaj mąkę, cynamon i sodę oczyszczoną.
Równomiernie rozprowadzić ciasto na patelni.
Posypać orzechy włoskie równomiernie na wierzchu.
Piec w temperaturze 375 stopni F (190 stopni C) przez 15 minut lub aż ciasto wróci po lekkim dotknięciu. Natychmiast wychodzą na lniany ręcznik posypany cukrem cukierniczym. Oderwij papier i zwiń ciasto w ręcznik, zaczynając od krótkiego końca. Super.
Cukiernice wymieszać z cukrem, wanilią, masłem lub margaryną i serem śmietankowym na gładką masę.
Rozłóż nadzienie na torcie do 1 cala krawędzi.
Jeszcze raz. Przykryć i schłodzić do podania. W razie potrzeby pył z dodatkowym cukrem cukierniczym.