Pumpkin Pie-Spiced Trail Mix
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na przystawki, więc dać Pumpkin Pie-Spiced Trail Mix spróbować. Na 2,83 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegański przepis ma 595 kalorii, 12g białka, oraz 45 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 3. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz sól, nerkowce, mieloną gałkę muszkatołową i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 67%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Proste pomysły Lunchbox i łatwy Mix Trail, Clean Eating Grain Free Trail Mix, oraz Pumpkin Pie Spiced Pestki Dyni dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozłóż 1 szklanka surowych połówek orzechów pekan, 1/2 szklanki surowych orzechów nerkowca i 1/2 szklanki surowych migdałów w jednej warstwie na pergaminie wyłożonym blachą do pieczenia.
Piec 10 minut lub do lekko tosty i pachnące, mieszając raz.
Wyjąć z piekarnika i przenieść do miski. Zmniejsz temperaturę pieca do 30
Przynieś 1/4 szklanki syropu klonowego, 1 łyżeczka. ekstrakt waniliowy, 1/4 łyżeczki. mielony cynamon, 1/4 łyżeczki. mielony imbir, 1/8 łyżeczki. zmielona gałka muszkatołowa i szczypta zmielonych goździków i soli kuchennej do walcowania gotować w rondlu na średnim ogniu.
Mżawka gorący syrop na mieszaninę orzechów w misce; wrzucić do herbu.
Rozprowadzić powlekaną mieszaninę orzechów w jednej warstwie na tej samej pergaminowanej blasze do pieczenia.
Piec w temperaturze 300 przez 25 do 30 minut lub do momentu, gdy glazura zacznie twardnieć.
Rozprowadzić mieszaninę na lekko natłuszczonym papierze pergaminowym i całkowicie ostudzić.
Przenieść do miski i wymieszać w 1/4 szklanki każdej suszonej żurawiny i 1/2-cala-grube skrystalizowane plastry imbiru.