Pumpkin Pie MilkShake with Pie Crust słomki
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na napoje,więc spróbuj koktajlu mlecznego z Pumpkin Pie ze słomkami Pie Crust. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 17g białka, 47 g tłuszczu, oraz w sumie 1013 kalorii. Ten przepis służy 2. Na 2,76 zł za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 18748 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać puree z dyni, jajko, mleko i kilka innych rzeczy, aby to zrobić dzisiaj. Jest idealny do Święto Dziękczynienia. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 79%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Ciasto z masłem orzechowym z skórką precla, Bezmleczne ciasto z masłem orzechowym z ciasteczkami czekoladowymi, oraz Babeczki Z Pumpkin Pie dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 425°
Rozwałkować ciasto, pokroić w cienkie paski. Skręcaj 2 paski na raz, szczotkuj z ubitym jajkiem.
Ułożyć na wyłożonej pergaminem patelni i posypać cynamonem i cukrem
Piec 6-7 minut. Cool on wire rack. W blenderze połączyć dynię, mleko, wanilię, przyprawy i cukier, aż do wymieszania.
Dodaj lody i zmiksuj, aż będą dobrze połączone i gładkie. (dodaj więcej mleka, jeśli jest zbyt gęsty)
Wlać do szklanki, podawać ze słomkami pie crust (na wierzchu też pokruszyłam trochę pie crust)