Pumpkin Pie Ice Cream
Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegański przepis ma 424 kalorie, 6G białka, oraz 28g tłuszczu na porcję. Na 1,59 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. To będzie hit w Twoim Święto Dziękczynienia wydarzenie. Udaj się do sklepu i odbierz imbir, niepalone orzechy nerkowca, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 62%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Szarlotka Smażone Ciasto Lodowe, Bezmleczne ciasto z masłem orzechowym z ciasteczkami czekoladowymi, oraz Lody Dyniowe Bez Ubijania.
Instrukcje
Najpierw gotuj orzechy nerkowca w wodzie przez około 30 minut.
Odsączyć i dodać do blendera.
Dodaj wszystkie pozostałe składniki i zmiksuj, aż będą całkowicie gładkie. Zmiksuj przez około minutę, a następnie przetestuj na kremowość. Powinno to zająć około 3 minut, aby uzyskać jak najbardziej gładki.Ustaw maszynę do lodów na twarde lody i wlej mieszankę lodów. Po ubijaniu można od razu jeść jako miękką porcję, ale dla uzyskania rezultatów, szczelnie zamknąć i zamrozić na około 24 godziny.Więcej przepisów na lody na Food Republic: Chocolate Stout Ice Cream Sandwich Recipe
Przepis Na Miód Z Awokado
Przepis Na Lody Bazyliowe