Pumpkin Pie Creme Brulee
Pumpkin Pie Creme Brulee może być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Ten przepis służy 10. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 47 g tłuszczu, oraz w sumie 599 kalorii. Na 1,88 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz pekany, puree z dyni, sproszkowany imbir i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest idealny do Święto Dziękczynienia. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 55 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 29%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Biała czekolada Creme Brulee z truskawkami {Creme Brulee Kit Giveaway}, Ciasto Dyniowe Crème Brûlée, oraz Pumpkin Pie Creme Brulee dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 300 stopni F. zrób skorupę: w misce robota kuchennego wyposażonego w metalowe ostrze, pulsuj krakersy i pekany, aż drobno zmielone, 6 do 10 impulsów.
Dodać roztopione masło i brązowy cukier i pulse połączyć. Naciśnij mieszaninę do dna i 1/2 cala po bokach dziesięciu 6-uncji ramekinów.
Umieść ramekins w dużym naczyniu do pieczenia lub patelni i blind piec w piekarniku, 10 do 12 protokół.
Wyjąć i odstawić do ostygnięcia.
Połączyć 2 szklanki śmietany, cynamon, gałka muszkatołowa i imbir w rondlu na średnim ogniu. Połowę fasoli wanilii wzdłuż; zeskrobać nasiona nożem, a następnie dodać nasiona i strąk do rondla. Doprowadzić do wrzenia i zdjąć z ognia.
Żółtka ubić w misce z granulowanym cukrem, aż cukier się rozpuści.
Dodać pozostałe 1 1/2 szklanki śmietany i mleka do rondla. Powoli ubijamy mieszankę żółtkową, a następnie przecedzamy krem przez sito z powrotem do miski.
Podzielić mieszaninę dyni między ramekiny.
Wlać gorącą wodę do naczynia do pieczenia, mniej więcej w połowie boków ramekinów.
Piec, aż krem zaczyna się ustawić, ale jest jeszcze trochę wiggly w środku, 55 minut do 1 godziny.
Wyjąć z piekarnika; wyjąć ramekiny z łaźni wodnej i ostudzić do temperatury pokojowej. Przykryć i przechowywać w lodówce co najmniej 6 godzin lub na noc.
Krem lekko posypać cukrem turbinado.
Podgrzać cukier palnikiem butanowym, aż do karmelizacji. Aby uzyskać grubszą karmelizowaną skórkę cukru, powtórz, używając za każdym razem lekkiego posypania cukrem.
W misce robota kuchennego wyposażonego w metalowe ostrze, pulsuj krakersy i orzechy pekan, aż drobno zmielone, około 6 do 10 (3 sekundy) impulsów.
Dodać roztopione masło i brązowy cukier i pulse połączyć. Naciśnij na dno patelni springform, naczynia do pieczenia lub 8 (6-uncji) ramekinów.