Pumpkin Pecan No-Bake Sernik Ciasto
Pumpkin Pecan No-Bake Sernik ciasto wymaga około 4 godziny i 20 minut od początku do końca. Ten przepis służy 8 i kosztuje $3.28 za porcję. Jedna porcja zawiera 1208 kalorii, 15g białka, oraz 61 g tłuszczu. 603 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka twarogu, cukier, pekan, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 88%, to danie jest znakomite. Podobne przepisy to Bez pieczenia Sernik dyniowy z Piernikową skórką orzechową, Bez Pieczenia Sernik Dyniowy Z Tostami Pecan Graham Cracker Crust, oraz Mini Chocolate Pecan Pie Sernik.
Instrukcje
W dużej misce ubić serek śmietankowy i cukier, aż będzie kremowy i gładki.
Wymieszaj dynię, cynamon, gałkę muszkatołową, imbir, goździki i ekstrakt waniliowy w mieszaninie serków śmietankowych, skrobając po bokach miski, aż mieszanina będzie gładka.
Fold 1/3 Puchar pekan do mieszaniny dyni; rozprzestrzeniać się w skorupie krakersy graham.
Pozostałe orzechy pekan posypać mieszaniną dyni. Przykryj ciasto folią.
Przechowywać w lodówce do zestawu, 4 godziny.
Ciasto pokroić na 8 plastrów i każdy plasterek ubić z około 1 łyżką ubitą polewą.